Tel: 021 2102242 facebook-icon

Vacanta Madeira – „Insula Gradina”

/Vacanta Madeira – „Insula Gradina”

Vacanta Madeira – „Insula Gradina”

By | 2023-01-26T18:10:56+02:00 septembrie 20th, 2021|blog|0 Comments

total reisenVacanta Madeira: 

Sarbatoarea Florilor si Parada

Sarbatoarea Vinului

Revelion Madeira

Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland. Clima „dulce”este  ca o eterna primavara in tot timpul anului… Insula Madeira este un adevarat paradis natural.  Are peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume. De aceea este numita si „Insula gradina”.

Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit. Cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara. Aceasta a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal.

Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole….

Vacanta Madeira

FESTIVALUL FLORILOR si in special Parada Florilor este un omagiu adus primaverii, celebrarii metamorfozei si renasterii, fertilitatii si abundentei florilor. Explozia de flori coloreaza si parfumeaza mediul inconjurator si care da valoare sporita sejurului Dvs in Madeira.

total reisen

SARBATOAREA FLORILOR este de asemenea un eveniment cultural, care va da ocazia sa va bucurati de prestatiile grupurilor de muzica folk, de executarea unor superbe covoare florale, expozitii de flori, concerte muzicale si spectacole de varietati.

O vacanta in Madeira va da prilejul de a vedea locuri , oameni, traditii si natura exploziva a singurei insule exotice ce apartine Europei… veniti cu noi in Madeira si nu veti regreta!

Program grup Madeira cu Sarbatoarea Florilor si Parada perioada 23.04-02.05.2023: click aici

total reisen

FESTIVALUL VINULUI – cel mai cunoscut produs al insulei MADEIRA. In Funchal veti admira expozitia de vinuri, lumini si care alegorice specifice acestui eveniment; vor avea loc spectacole de muzica, teatru si dansuri traditionale ce, cu siguranta, va vor incanta!

Participarea la acest eveniment este un show total si veti vedea de ce… 🙂 Participa si tu la degustarile de vinuri! Seara pe strazile din Funchal petrecerile se tin lant!

Revelion Madeira 💥

💥 De Revelion Madeira se imbraca in haine de sarbatoare si se pregateste pentru cea mai mare petrecere in noaptea dintre ani. In perioada sarbatorilor de iarna, localnicii din Madeira se afla intr-o continua sarbatoare – casele sunt impodobite, mesele sunt pline cu delicatese traditionale. Strazile si pietele rasuna de veselie, cantec si dans. Este perioada cand obiceiurile reinvie pe insula.

Traditionala „lapinhas” este construita – scena cu nasterea domnului intr-o tehnica locala, sapata in interiorul pamantului, impodobita cu ce are mai frumos insula – flori, fructe exotice si legume colorate. Cum altfel daca nu cu multa veselie, fast si muzica sa fie serbata trecerea anilor?

La fel ca si in alte capitale din toata lumea, Funchal – capitala Madeirei participa la nebunia Revelionului, organizand concerte, petreceri, evenimente tematice, stropite din plin cu focuri de artificii si lumini colorate. Dar si ce focuri de artificii! Din 2006 pana in 2013, Madeira s-a bucurat de recordul inregistrat de Guinness pentru „Cele mai mari  si mai frumoase focuri de artificii din lume”. Acestea va vor impresiona si vor contribui nemijlocit la crearea unei nopti de neuitat, cu cele mai „explozive” petreceri….

Va invitam de REVELION 2024 in Madeira click aici pentru program

 

total reisen

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate*

Vacanta Paste Italia