Tel: 021 2102242 facebook-icon

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei… Arta antica, medievala si baroca in Sicilia

/Vacanta Palermo Legenda Trinacriei… Arta antica, medievala si baroca in Sicilia

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei… Arta antica, medievala si baroca in Sicilia

745  625 

Vacanta Palermo Legenda TrinacrieiGrup organizat – Oferta speciala- 5 zile-Martie 2024- Avion- Hotel 4* situat ultracentral in Palermo

Asistenta turistica si TAXE AEROPORT INCLUSE!

Vizite PALERMO, Excursii Cefalu si Monreale, Excursii Trapani si Erice

Categorie:

total reisen

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei…

… ARTA ANTICA, MEDIEVALA si BAROCA in

Vacanta PALERMO-Erice-Monreale – Cefalu  adevarate“bijuterii siciliene”

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei…

5 ZILE-AVION ; perioada 11.03-15.03.2024

Trinacria  (vezi imaginea de mai sus) simbolizează SICILIA, acel pământ creat, conform legendei, de 3 nimfe care au adus cu ele daruri ale pământului, luate din toate colţurile lumii şi au dat naştere Siciliei cu cele 3 colturi. Acest simbol este reprezentat de 3 picioare unite la centru de capul înaripat al Meduzei…Legenda continua si azi… daca vrei s-o descoperi vino cu noi in SICILIA!

PALERMO  – capitala SICILIEI, este un oras modern si plin de istorie, cu un ritm alert de viata si cu numeroase cladiri si monumente valoroase.

Palermo Legenda Trinacriei continua…

PRET special* :  625 euro/persoana, loc in camera dubla

*Pret valabil pentru urtmatorii 2  inscrisi

 

PRET standard : 745 euro/persoana, loc in camera dubla

Supliment camera single : 195 euro/sejur

 

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei…

ZIUA 1. (11.03.2024): Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup cu 3 ore inainte de zbor, pentru imbarcare cu destinatia PALERMO. Transfer contracost aeroport – hotel. Vizita PALERMO zona istorica : Catedrala, Catacombele Capucinilor, Biserica Martorana. Palazzo dei Normani cu Capela Palatina.

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei

In Parcul Garibaldi,  Balcescu are un bust asezat chiar langa cel al prietenului sau- Giuseppe Garibaldi. Parcul are o vechime de peste 100 de ani, fiind fondat in 1886, iar statuia lui Balcescu este strajuita de imensi ficusi cu trunchiuri impletite si de palmieri exotici: „Nicolae Balcescu, grande storico e patriota romeno morto a Palermo„, scrie pe soclul statuii revolutionarului de la 1848.  Cazare Hotel 4* situat ultracentral in PALERMO.

ZIUA 2. (12.03.2024): Mic dejun. Vizita PALERMO – ascunde multe secrete intre zidurile orasului; o lume somptuoasa si luxoasa se afla in spatele usilor inchise; opera din PALERMO, Teatro Massimo, s-a deschis in 1897 si a devenit un simbol al orasului, a fost inchisa in 1964 pentru mici reparatii si a fost redeschisa dupa 23 ani. Este celebra inghetata siciliana pusa intr-o chifla, ca un burger.

Catedrala de secol XII al carei exterior normand s-a pastrat pana astazi, Palazzo dei Normani – Palatul Normand a carui baza a fost pusa din timpul stapanirii arabe in secolul IX, Quatro Canti – piata grandioasa cu fantiani simetrice, aflata la intersectia a 2 artere importante Via Vittorio Emanuele si Via Maqueda. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in PALERMO.

ZIUA 3. (13.03.2024) Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala: CEFALU si MONREALE.  In CEFALU  se viziteaza Catedrala, una dintre cele mai interesante biserici italienesti, ridicata in sec al XII-lea ; plimbare pe stradutele pitoresti cu cladirile colorate si magazinele micute cu obiecte din ceramica, produse traditionale, papusi etc.

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei

La MONREALE – se viziteaza Catedrala, opera romanica de secol XII, renumita pentru mozaicurile sale interioare, care se intind pe circa 10.000 mp Cazare Hotel 4* situat ultracentral in PALERMO.

ZIUA 4. (14.03.2024): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala: TRAPANI si ERICE– Denumit si “Inima SICILIEI”. TRAPANI – renumit pentru pescuit (peştele ton – Festivalul Tonului), vinurile de Marsala , sarea de mare şi castelele şi vilele cochete.

ERICE – este situat pe vârful muntelui San Giuliano, deasupra oraşului TRAPANI. Aspectul său este acela al unui burg medieval cu case şi străzi din piatră, alei înguste, curţi cu flori şi peste 60 de biserici mici; oraşul este faimos pentru arhitectura lui şi pentru edificiile importante pe care le găzduieşte, precum Catedrala, Castello di Venere, Castello Pepoli şi Castello Spaniolo; oraşul este renumit si pentru produsele de patiserie traditionale. Cazare Hotel 4* situat ultracentral in PALERMO.

ZIUA 5. (15.03.2024): Mic dejun.  Timp liber. Transfer  contracost hotel- aeroport PALERMO. Zbor direct PALERMO-BUCURESTI.

Vacanta Palermo Legenda Trinacriei

Orar de zbor – ore locale,  compania Ryanair:

11.03.2024 – Bucuresti – Palermo 09.35-10.50

15.03.2024 – Palermo-Bucuresti 20.10 – 23.20

– transport avion cursa directa low cost, BUCURESTI-PALERMO-BUCURESTI;

– 1 bagaj de mana dimensiuni maxime  40 x 20 x 25 cm/persoana;

– 1 bagaj de mana dimensiuni maxime 55 x 40 x 20 cm/persoana si max 10 kg/persoana;

– taxe aeroport; 

– 4 nopti cazare hotel 4*, situate ultracentral in PALERMO, loc in camera dubla standard;

– 4 mic dejun-uri;

– vizite in PALERMO conform program;

– asistenta turistica in limba romana.

– asigurare storno sau asigurare medicala (recomandate de agentie);

– transfer aeroport-hotel-aeroport, in PALERMO ;

– transportul public in orasele vizitate;

– intrari la muzee;

– ghizi locali si ghizi muzee;

– programe optionale;

– taxa locala  – cca 4euro/persoana/noapte  – se va plati la receptia hotelului;

– orice alt serviciu necuprins la  ” Servicii Incluse”.

– Plata avans 260 euro/persoana la inscriere, nerambursabil, iar restul cu 5 saptamani inaintea inceperii excursiei,

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane;

– Pentru grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.  In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport simplu electronic/pasaport temporar, valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei; toti copiii au nevoie de pasaport!

– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile din Romania si tara/tarile vizitate in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

– Avand in vedere epidemia SARS-COV2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: formalitati vamale, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, limitari ale capacitatii de transport in autocar, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, etc).

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– In ultimii ani, tot mai multe hoteluri au initiat politica fara bani cash/numerar (cash free), astfel este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash/ numerar pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii;

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                         

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Palermo

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 4****

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vacanta Palermo Legenda Trinacriei… Arta antica, medievala si baroca in Sicilia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia