Tel: 021 2102242 facebook-icon

Tratament la Covasna, Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3*

/Tratament la Covasna, Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3*

Tratament la Covasna, Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3*

51 

Tratament la Covasna,Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3* , Sejururi minim 7/10 nopti cu Demipensiune.

Categorie: Etichetă:

TRATAMENT LA COVASNA

Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3*

PERIOADA: 01.08-20.12.2023

total reisen

Preturile din tabel sunt pe persoana/noapte, DEMIPENSIUNE si tratament

Perioada Minim 7 nopti Minim 10 nopti
  Loc in camera Dubla Camera Single Loc in camera Dubla Camera single
01.08-10.09.2023

 

315 lei 415 lei 299 lei 380 lei
11.09-15.10.2023

 

285 lei 365 lei 280 lei 345 lei
16.10.-20.12.2023 265 lei 335 lei 255 lei 330 lei

 

Referitor la cazare si masa:

 • Pachetele cu demipensiune vor fi obligatoriu cu mic dejun si pranz servite in sistem bufet suedez
 • In perioadele in care numarul minim de turisti din hotel este mai putin de 20 de persoane, sistemul bufet va fi inlocuit cu meniu set-up, variante la alegere;
 • Valoarea micului dejun este de 40 lei/zi/persoana;
 • Serviciile de masa pot fi suplimentate la toate pachetele;
 • In ziua de check-in nu se efectueaza tratament balnear;
 • Check-in ora 14:00 si check-out ora 12:00;
 • Taxa de statiune in valoare de 2 lei/zi/persoana, se achita separat la receptia hotelului.

 

Referitor la pachetul de tratament:

 • Se asigura 1 consultatie medicala la sosire si 3 proceduri/zi la recomandarea medicului din statiune;
 • In zilele de Sambata se efectueaza doar mofeta si bai carbogazoase;
 • Procedurile neefectuate in zilele de Sambata si Duminica se reprogrameaza in celelalte zile ale sejurului;
 • Procedurile suplimentare se acorda contra cost, doar la recomandarea medicului balneolog din statiune, nu se pot realiza pe propria raspundere proceduri balneare;
 • Este obligatorie prezentarea in statiune cu trimitere de la medic si cu cardul de sanatate al turistului. Nu se acorda tratament balnear pentru copii.

 

Politica pentru copii:

 • 0-3,99 ani – gratuit;
 • 4-13,99 ani

          *cazare in pat suplimentar in aceeasi camera cu insotitorii se efectueaza la cerere: 50 lei/zi in toate perioadele anului !

         *masa: 50% din valoarea meselor pentru adult conform pachetului insotitorului;

 •  persoanele care au depasit 14 ani sunt considerate adulte.

 

CERBUL COMPLEX BALNEAR 3*, dispus pe 10 etaje, amplasat lângă hotelul Covasna, având legătură interioară cu acesta, cu restaurantul şi cu baza de tratament, prin poziţia acestuia conferind turiştilor o privelişte deosebită asupra întregii staţiuni.

Cerbul Complex Balnear 3*, renovat în anul 2013 dispune de 129 de camere clasificate la 3 stele, de o sală de conferință de aproximativ 100 de locuri și a fost renovat parțial.
Cerbul Complex Balnear 3* pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile de circulaţie comune.

Centrul Balnear a Complexului este situat în centrul staţiunii şi beneficiază de avantajul de a fi situată direct pe sursa primară de gaz mofetic şi de apă minerală carbogazoasă, fapt ce îi asigura UNICITATEA comparativ cu celelalte societăţi de profil cardiovascular din staţiune.Complet renovată și dotată cu aparatură medicală de ultima generație, baza de tratament este specializată pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare și adiacente.

COVASNA COMPLEX BALNEAR 3* este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna, inaugurat în anul 1972, deschizând astfel drumul spre turismul modern.
Hotelul este dispus pe 4 etaje, avand un numar total de 125 de camere, clasificate la 3*. Este conectat cu Baza de Tratament si restaurantul Covasna, situat la parterul hotelului, având 2 săli de restaurant şi o terasă exterioară, fiind conectat prin culoare pentru confortul turiştilor şi pentru o eficacitate cât mai mare a tratamentului balnear realizat.
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile de circulaţie comune.

Covasna Complex Balnear 3* dispune de 248 locuri, clasificate la categoria 3 stele, fiecare cameră este dotată cu baie cu duș, ventilație, minibar, televizor color cu ecran plat LCD/LED, cablu TV, telefon intern și internaţional, tâmplărie termopan. Camerele sunt modernizate, iar în băi sunt montate cabine de duş.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor parcare gratuită, în limita locurilor disponibile și internet WI-FI în spațiile comune.

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.

Covasna Complex Balnear 3* prin centrul de tratament proprie, dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electro-, kineto- și hidroterapie.

Restaurantul Covasna***, situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzător categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, în două saloane și un număr de 60 locuri pe o terasă neacoperită. Restaurantul are un meniu a la carte și dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente.

Complexul Balnear Turism Covasna, într-o zonă de o rară frumuseţe şi cu o priveliște încântătoare oferită de munții împăduriți care îl încadreazâ.

Aerul din această zonă este puternic ionizat şi foarte curat, având nenumărate beneficii pentru sănatate.

-1 noapte cazare in camera Dubla/Single

-Masa: Demipensiune (mic dejun bufet si pranz);

-Consultatie la intrare;

-Tratament 3 proceduri/persoana/zi (din care 2 proceduri cu factori naturali de cura);

 

-taxa de statiune – 2 lei/persoana/zi– se achita separat la receptia hotelului;

– orice alt serviciu necuprins la servicii incluse.

– Avans de 50% la inscriere;

-Diferenta cu 6 saptamani inainte de data de intrare la sejur;

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro.

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila;

– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina  o copie a certificatului de nastere al copiilor;
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– In ultimii ani, tot mai multe hoteluri au initiat politica fara bani cash/numerar (cash free), astfel este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash/ numerar pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui Calator o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii;

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie,

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Individual

Tara

Oras

Covasna

Transport

nu se ofera

Categorie cazare

Hotel 3***

Tratament Balnear

Statiuni Balneare

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tratament la Covasna, Complex Balnear Covasna 3* & Cerbul 3*”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia