Tel: 021 2102242 facebook-icon

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada – 2024

/Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada – 2024

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada – 2024

1.399  1.275 

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 10 evaluări ale clienților
(10 recenzii clienți)

Madeira –  Sarbatoarea Florilor – Grup Organizat 8 zile -2024- Avion- Hotel 3* situat ultracentral in Funchal – Asistenta turistica – TAXE DE AEROPORT INCLUSE! 

Excursii Madeira Est si Madeira Vest, Monte cu Jardim Tropikal, Valea Calugaritelor,  degustare vin de Madeira Sarbatoarea Florilor cu PARADA FLORILOR, Levadas

MADEIRAFLOR 2024

 

 Madeira Sarbatoarea Florilor Perioada: 30.04-07.05.2024

PRET special*: 1275 €/pers/sejur, loc in camera dubla standard, TAXE AEROPORT INCLUSE

*pret valabil pentru primii 4  inscrisi

PRET standard: 1399 €/pers/sejur, loc in camera dubla standard, TAXE AEROPORT INCLUSE

Supliment camera single: 325 €

Supliment camera superioara cu balcon sau „FRENCH WINDOW”: 100 €/pers/sejur

total reisen

Insula Madeira este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului.

Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si „Insula gradina”.

Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit.

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada 2024

Cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara care a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal.

Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici, plimbari pe langa canalele de irigatie LEVADAS pentru a intra in atmosfera asezarilor traditionale madeirense si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole….

FESTIVALUL FLORILOR este un omagiu adus primaverii, celebrarii metamorfozei si renasterii, fertilitatii si abundentei florilor care coloreaza si parfumeaza mediul inconjurator si care da valoare sporita sejurului Dvs in Madeira.

Madeira Sarbatoarea Florilor

SARBATOAREA FLORILOR este de asemenea un eveniment cultural, care va da ocazia sa va bucurati de prestatiile grupurilor de muzica folk, de executarea unor superbe covoare florale, expozitii de flori, concerte muzicale si spectacole de varietati.Cea mai frumoasa reprezentare din Funchal este celebra PARADA A FLORILOR, unica, de neuitat…

Madeira Sarbatoarea Florilor

ZIUA 1 (30.04.2024 – MARTI): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni cu 3 ore inainte de zbor. Zbor Bucuresti-Funchal, cu 1 escala. Transfer  aeroport-hotel Funchal. Vizita Funchal– zona Portului Funchal, Faleza, si Orasul Vechi cu stradute inguste, expozitia de usi pictate si numeroase terase si restaurante cu produse traditionale. Cazare hotel hotel 3*, situat ultracentral in Funchal.

ZIUA 2 (01.05.2024- MIERCURI):  Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala INSULA MADEIRA PARTEA DE VEST EST  (cca 80 €/pers  pranz cu apa si vin inclus,  min 20 participanti). Prima vizita este Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, unde a pictat Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. A doua oprire va fi la Cabo Girao (580 m), cu terasa belvedere, cea mai inalta stanca din Europa. Apoi traseul continua de-a lungul coastei de sud a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua. Pe acest traseu se va servi pranzul, apoi vizita celei mai spectaculoase zone cu piscine naturale formate de rocile vulcanice – Porto Moniz. Cazare Funchal.

ZIUA 3 (02.05.2024 – JOI): Mic dejun. Vizita Funchal: Muzeul de Istorie Natural, Muzeul F.de Freitas, Convento de Santa Clara, Biserica Iezuitilor, Biserica Sf. Petru. Funchal – numit si „Mica Lisabona” pentru cumparaturi suveniruri, bulbi de flori, fructe exotice, Piata Lavradores –peste, fructe, flori, legume etc. Excursie optionala Levadas cca 3ore (Traseu Referta/Castelejo sau Serra d”Agua sau similar)  –– plimbare de-a lungul canalelor de irigatie istorice, pe o distanta de cca 5 km, nivel de dificultate USOR – veti intalni padure de Lauri Silva – dafinii seculari, flora endemica, eucalipti senzationali, mimoze. Cazare hotel 3*, situat ultracentral in Funchal.

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada

 ZIUA 4 (03.05.2024 – VINERI): Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala  INSULA MADEIRA PARTEA DE EST  (cca 80 €/pers pranz cu apa si vin inclus, min 20 participanti)- prima vizita este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom vizita un muzeu si un atelier de fabricatie al produselor din rachita. Apoi vom urca spre Pico  de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. In continuare avem Ribeiro Frio. Urmeaza Santana , un sat tipic renumit pentru casele traditionale cu acoperis din stuf si numeroase plantatii cu vita de vie. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, renumit pentru plaja sa cu nisip auriu adus din Maroc  si pentru faptul ca aici  au debarcat primii navigatori portughezi  in 1420. Cazare Funchal.

ZIUA 5 (04.05.2024 – SAMBATA):  Mic dejun. Excursie la MONTE (bilet funicular+ bilet de intrare Jardim Tropical – cca 50 €/persoana, inclusiv transportul insotitorului de grup); In aceasta excursie se viziteaza satul Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica.  In interiorul acesteia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar.

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada

La intoarcere va puteti da cu sania pe soseaua asfaltata ce coboara in pante ametitoare, serpuind printre case.… O cursa ametitoare acompaniata de 2 profesionisti (carreiros – carausi) in manevrarea saniei, pe o distanta de 2 km.  Se ating viteze ametitoare. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Gradinile Exotice (Jardim Tropical) din Funchal. Cazare Funchal.

ZIUA 6 (05.052024- DUMINICA): Mic dejun. Participare la manifestarile prilejuite de celebra Sarbatoare a Florilor: PARADA ALEGORICA A FLORILOR, cu traditie din 1979, ce va avea loc la 2 minute de mers pe jos fata de hotelul unde vom fi cazati. Vizita Funchal:  Catedrala, Mercado das Lavradores (Piata Muncitorilor), piata de peste, fructe si legume exotice, Piata Municipala cu paviment alb-negru marginita de cladiri importante precum Primaria (secol VIII) fostul Palat Episcopal azi transformat in Muzeu de Arta, Muzeul de Arta Sacra. Cazare Funchal.

Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada

ZIUA 7 (06.05.2024 – LUNI): Mic dejun. Dimineata timp liber in Funchal. Dupa amiaza excursie optionala Valea Calugaritelor – Valea Călugăriţelor sau Curral das Freiras, este un mic sat între stânci aproape perpendiculare. Multă vreme s-a crezut că această vale, ca o căldare, s-a format din craterul unui vulcan; priveliştea pe care o ai de la unul dintre nenumăratele puncte de observaţie îţi taie respiraţia.

Drumuri şerpuitoare pe marginea prăpastiei, lovite permanent de frânturi de stâncă, înconjoară casele de pe fundul „căldării”, adeseori învăluite de ceaţă. urmate de SEARA DE MUZICA TRADITIONALA MADEIRENSE in MADEIRA si cina traditionala madeirense – cca 80 euro/persoana. Cazare Funchal

ZIUA 8 (07.05.2024 – MARTI): Mic dejun. Transfer  hotel – aeroportul International Cristiano Ronaldo din Funchal.  Zbor Funchal – Bucuresti cu escala.

– Bilet avion Bucuresti-Funchal si Funchal- Bucuresti cu escala;

– TAXA DE AEROPORT;

– 1 bagaj de cala max 23kg/ persoana;

– 1 bagaj de mana; 55x40x23 cm, MAX 8 KG,

– 1 bagaj de mana; 40x30x10 cm,

– Transfer aeroport Funchal-hotel Funchal si retur;

– 7 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla standard /camera single  conform oferta, Hotel 3*, situat ultracentral in Funchal;

– Vizite pietonale Funchal;

– Asistenta turistica in lb romana (ghid roman).

– asigurare medicala / storno, recomandate de catre agentie;

– excursii optionale;

-Supliment camera superioara cu balcon sau „FRENCH WINDOW”: 100 €/pers/sejur,

–  transportul public: funicular, autobuz etc,

– intrarile la obiectivele turistice din program,

– orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse.

– AVANS 50%/persoana  la inscriere,

– DIFERENTA cu 6 saptamani inainte de inceperea excursiei.

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL-CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral;
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru https://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane;

– Pentru grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. . In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

– Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil; toti copiii au nevoie de pasaport!

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti);

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                  

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Funchal

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 3***

10 recenzii pentru Madeira Sarbatoarea Florilor si Parada – 2024

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Marina Radulescu

  Bună dimineața, bine ați venit sănătoși acasă!
  Mulțumim Ionel și Mihaelei – Total Reisen, pentru frumoasa excursie organizată!😘
  Vremea a fost după sufletele noastre! 🥰😍
  La buna revedere… in Elvetia!

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Elena Dochit

  Minunata excursie in Madeira cu oameni frumoși !
  Poate ca am învățat ceva din aceasta pandemie, sa ne bucurăm de viața și de tot ce ne înconjoară.
  Numai bine tuturor și la cât mai multe excursii frumoase numai cu TOTAL REISEN ✈️✈️
  Mulțumim!

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Loredana Moldoveanu

  O vacanță minunată!👏Încă nu am iesit din starea de vacanță, chiar dacă azi am avut o zi de muncă foarte agitată.
  Sper sa repet experiența frumoasă cat mai curând! 😘❤
  Loredana Moldoveanu

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Mihaela Ionescu

  Excursia in madeira cu Total Reisen a fost Minunata ! 👏👏👏👏. Multumim pentru tot ! 🤗😘
  Mihaela Ionescu

 5. Evaluat la 5 stele din 5

  Carmen Iolanda Iorga

  Buna dimineața!
  A fost o excursie f frumoasă in Madeira pentru care vă mulțumim și abia așteptam să mergem în Albania la sfarsitul lui iunie 2021! O duminica minunata va dorim!

 6. Evaluat la 5 stele din 5

  Cristina ciubotaru

  A fost o experiența de neuitat ! Am văzut locuri superbe, totul a fost extraordinar !
  Mulțumesc !🤗🥰😘😍😁😘
  Cristina ciubotaru

 7. Evaluat la 5 stele din 5

  Marginean Ioan si Ileana Nichitean

  Minunat grup. Multumim grupului Total Reisen Madeira mai 2021, oameni deosebiti, organizatori de grup deosebiti, amintiri ce vor ramane in suflet. Multumim tuturor cu speranta ca fericirea este repetabila.
  Tuturor le multumesc pentru excesul de tinerete si simpatia in a vedea viata si ai antrena si pe cei de varsta mea.Sa va dea Dumnezeu putere, noroc si initiativa ca sa ma lipesc si eu de entuziasmul si tineretea dumneavoastra.
  Va saluta cu respect fratii Marginean Ioan si Ileana Nichitean.

 8. Evaluat la 5 stele din 5

  Gina Simona Vasile

  A fost o vacanta minunataaa in Madeira cu Total Reisen!
  Multumesc!!

 9. Evaluat la 5 stele din 5

  Elena Dumitru

  Minunat! Vacanta frumoasa in Madeira 2021.
  Multumesc oameni minununati.🤗🤗🤗🤗🤗
  Dumitru Elena

 10. Evaluat la 5 stele din 5

  Dida Simion Gherghina

  Mulțumim pentru minunata săptămâna petrecuta in grupul Madeira mai 2021 cu Total Reisen!
  Cu drag vom reveni !
  Multă sănătate tuturor !🌹😘❤️
  Cu drag, Dida❤️

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia