Tel: 021 2102242 facebook-icon

Circuit Japonia – Spectacolul toamnei japoneze

/Circuit Japonia – Spectacolul toamnei japoneze

Circuit Japonia – Spectacolul toamnei japoneze

4.450 

Circuit Japonia 2023 in culorile  toamnei-Tokyo-Hakone-Kamakura-Yokohama- Muntele Fuji-Hiroshima-Osaka-Nara-Kyoto 10 nopti, avion , Hoteluri 4*

doar cu agentia TOTAL REISEN

Cu noi JAPONIA e mai frumoasa!

Program cu plecare GARANTATA!

ULTIMELE  LOCURI DISPONIBILE!

Tokyo-Hakone-Kamakura-Yokohama- Muntele Fuji-Hiroshima- Osaka- Nara-Kyoto

Va invitam intr-o magnifica imersiune in cultura japoneza… Descoperim impreuna spiritul japonez – exemplu de cultura si civilizatie, dezvoltare, istorie cu traditia ancestrala.

Informatii  generale: Japonia este ultimul imperiu din lume  cu statut de monarhie constitutionala, avand aproximativ 127 milioane de locuitori. Capitala tarii este Tokyo, cea mai populata zona metropolitana din lume, considerat si unul dintre cele mai moderne orașe.

Circuit Japonia 

Tara este constituita din 4 insule pricipale: Kyushu, Honshu, Shikoku, Hokkaido aproape 7000 de mici insule situate pe coasta est-asiatica a Pacificului de Nord. Relieful este variat, de tip insular, cu caracter vulcanic, bogat in vegetatie mai ales in zonele montane. Muntelui Fuji – simbol incontestabil i se alatura alti masivi muntosi de tip alpin si multi vulcani in activitate cum ar fi  Sakurajima din Kyushu.

Relief de campie se gaseste doar la nord de Tokyo, zona agricola prin excelenta. Orasele cele mai importante  sunt Tokyo, Kyoto si Osaka, orase pe care va invitam sa le vizitati impreuna cu noi!

Japonia – mici istorioare expresii curiozitati

Circuit Japonia

Ziua 0 (31.10.2023) Plecare din Bucuresti  si Ziua 1 (01.11.2023) – sosire Tokyo.

Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei si imbarcare pe cursa spre Tokyo cu escala.

Imbarcare pe  al doilea zbor cu destinatia Tokyo . Sosire in Tokyo (01.11.2023)- capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Transfer si cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 2 (02.11.2023) Tokyo

Mic dejun. Plecare la 08:45 in tur de oras cu autocar (3 -4 ore). Dupa turul de oras cu autocarul vom continuam cu o plimbare pietonala. Vom vizita cladirea Dietei Nationale – centrul politicii japoneze, parcul Koukyo Gaien situat în fata Palatului Imperial, Ginza – bulevardul magazinelor de lux.

Circuit Japonia

Principalele cartiere vizitate:

 • Shibuya, cartierul restaurantelor, karaoke-ului, barurilor si al distractiilor diverse. Frecventat de tineri dornici de distractie este considerat de acestia centrul orasului. Parvisul garii Shibuya, unde se afla si celebra statuie a lui Hachiko, este locul de întâlnire cel mai popular din Tokyo. La tot pasul ochiul este atras de imense ecrane publicitare, de reclame luminoase si atragatoare, de lumea pestrita in cautare de inedit.
 • Asakusa, vizitam templulul Senso-ji sau Kannonsama, unul dintre cele mai vechi si populare temple din Tokyo. Special amenajata pentru vizitatori zona comercială din incinta templului, numită Nakamise, atrage prin magazinele cu produse traditionale: prăjituri, evantaie si kimonouri.
 • Croaziera cu vaporul pe raul Sumida cu destinatia Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala. Se viziteaza gradinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne, ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgarie-norilor. La Odaiba putem admira privelistea unica a Rainbow–Bridge in apusul soarelui.

Circuit Japonia

Ziua 3 (03.11.2023) Tokyo – Hakone

Dupa micul dejun plecam spre Hakone si Muntele Fuji de dimineata, la ora 08:30 cu trenul rapid.

Daca vremea va permite vom face oprire la Hakone si vom urca cu telecabina (este posibil ca telecabina sa fie oprita din cauza conditiilor meteo nefavorabile).

Vom vizita lacul alpin Ashinoko de la poalele Muntelui Fuji si vom lua telecabina (daca timpul este frumos) spre Oakudani, zona inca activa a vulcatului. Zona este renumita pentru peisajul feeric al Muntelui Fuji si pentru apele deosebit de sulfuroase, provine di vulcan si in care se fierb vestitele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou, viata ti se va prelungi cu 7 ani.

Ne intoarcem in Tokyo si continuam vizitarea orasului pe jos. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 4 (04.11.2023) Kamakura

Mic dejun. La ora 08:30 vom pleca spre Kamakura, un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare. Pentru a descoperi viata de zi cu zi a poporului japonez, pentru a evita blocajele in trafic si pentru a scurta timpul de deplasare vom face aceasta vizita cu trenul. Kamakura este localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China.

Vom face transfer cu trenul electric Enoden până la Hase (10 minute).

Vom vizita statuia din bronz a lui Buda (Kamakura Daibustu), simbol al orasului, turnat în 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. Templul Hasedera, care datează din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o grădină spectaculoasă, de unde se poate vedea panorama superba asupra orașului Kamakura si a Marii.

Ne intoarcem in Kamakura cu trenul Enoden si vizitam Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu, fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat în 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este  dedicat lui Hachiman, zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor în general.

Vom continua plimbarea pe artera comerciala Komachidori. Timp liber pentru masa si cumparaturi.

In drumul spre Tokyo, pe care il vom face cu trenul, vom face o scurta oprire in Yokohama (in limita timpului disponibil). Aici vom descoperi zona Minato Mirai (portul viitorului), zona turistica pe malul oceanului, cu parcul de distractii Cosmo World si cartierul chinezesc, cel mai frumos din Japonia. Seara revenim in Tokyo cu trenul. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 5 (05.11.2023) Tokyo

Mic dejun. Plecare la 08:30. Pentru persoanele interesate de istoria orasului vom putea vizita Muzeul de Istorie din Tokyo, muzeu care ne ajuta sa intelegem mai bine istoria orasului (vizita optionala 15 Euro). Pentru persoanele care nu sint interesate va propun timp liber pt cumparaturi pina la ora 15 si apoi putem merge impreuna in Harajuku(cartierul tinerilor).

Va propun, dupa muzeul de Istorie, in jurul prinzului) sa mergem la fosta piata de peste Tsukiji si sa vizitam zonele comerciale cu cel mai proaspat peste. Fosta piata de peste veche de 85 ani si fosta cea mai mare piata de peste din lume tocmai si-a mutat activitate in Odaiba(Toyosu).

Pentru ca suntem in Tokyo, ne vom familiariza cu atmosfera metropolitana utilizind mijloacele de transport locale, in special metroul.

Seara , pentru persoanele interesate, vom merge in Ginza (cel mai scump si bogat cartier din Tokyo) sau Shibuya(Harajuku), Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia 

Ziua 6 (06.11.2023) Tokyo – Hiroshima

Dupa micul dejun, vom trimite bagajele prin curier rapid la Osaka. Plecam la ora 08:15 din hotel spre gara Tokyo si apoi spre Hiroshima cu trenul expres.

Vom sosi in jurul orei 12:30 la Hiroshima, oras situat in sud-vestul insulei Honshu, in centrul golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii.

Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime.

In 1949, Hiroshima a fost declarata „altarul international al pacii” si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare.

Vom vizita Memorialul Pacii, construit exact in locul in care a explodat bomba si vom face o plimbare in parcul memorial al pacii. Vizita va continua spre castelul Hiroshima si sanctuarul Gokoku.

Seara ne vom plimba pe arterele comerciale din oras. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 7 (07.11.2023) Miyajima – Kyoto

Dupa micul dejun plecam la ora 09:00 spre Myajima. Vom face aproximativ 20 de minute cu trenul pana la Miyajimaguchi si 10 minute cu ferry-boat-ul pana in insula Miyajima.

Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica.

Ne vom plimba pe stradutele insulei pline de restaurante si magazine cu obiecte traditionale si specifice regiunii.

Dupa amiaza vom pleca spre Kyoto. In drum spre Kyoto, optional, vom vizita castelul Himeji, locul unde s-a filmat “Shogun” cu actorul Richard Chamberlain (vizita din exterior si pe jos). Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 08 (08.11.2023) Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto

Mic dejun. Vom pleca la ora 08:30 cu trenul (aproximativ 1 ora) catre Nara – fosta capitala (din anul 710) a Japoniei.

Vom vizita Templul Todaiji, cea mai mare clădire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor Shintoiste din primele generatii.

Continuam calatoria catre Osaka iar in limita timpului disponibil va propunem vizita la Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului, cu parcul ce il înconjonjoară (vizita din exterior), vizita la templul SHITENNOJI – cel mai vechi templu administrat, construit in 593 de printul Shotoku.

Seara avem timp liber pentru plimbare si cumparaturi in cartierul Dotonbori – Osaka, zona comerciala cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. Putem de asemenea sa vizitam Hozenji Yokocho cu frumoasa si vestita nuvela Meoto Zenzai – o adevarata baie de cultura in aceasta parte de vest a Japoniei.

Ne intoarcem in Kyoto. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia 2023

Ziua 9 (09.11.2023) Kyoto

Mic dejun. Plecare la ora 08:15 la Nijo-jo (transport local). La ora 10:30 vom continua cu un tur de oras cu autocarul si vom vizita Palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO), templul Kyomizu Dera, templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO,  cu o zona comerciala in apropiere.

Seara ne vom plimba prin cartierul Gion si daca avem noroc vom intalni gheisele Maiko-san din Kyoto. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 10 (10.11.2023) Kyoto

Dupa micul dejun vom vizita Gradina Ryoanji, cea mai frumoasa gradina de pietre (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu pentru gradina de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. De asemenea vom vizita si Templul pavilionului de aur Kinkakuji (patrimoniu UNESCO), actualmente temple ZEN. Seara ne vom plimba in Potoncho. Cazare la hotel de 4*.

Circuit Japonia

Ziua 11 (11.11.2023) Plecare din Tokyo si Ziua 12 (12.11.2023) Sosire Bucuresti

Mic dejun. Transfer catre Aeroportul International Narita din Tokyo pentru zbor cu escala catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti  pe data de 12.11.2023.

Circuit Japonia

Perioada: 31.10-12.11.2023 (10 nopti)

 

GRUP CU PLECARE GARANTATA!!

Pret standard 4450 euro/persoana/sejur, loc in camera dubla, taxe aeroport incluse                            

Grup minim: 20 persoane

Supliment camera SINGLE : 600 euro/sejur

– bilet avion cursa cu 1 singura escala Bucuresti-Tokyo-Bucuresti,

– 1 bagaj de mana/pers,

-1 bagaj de cala de max 23 kg/pers,

– taxe aeroport,

– bilete tren conform program,

– 10 nopti cazare cu masa mic dejun, loc in camera dubla standard/camera single standard conform oferta,  Hotel 4* conform program,

– vizite conform program;

Intrari obiective turistice si cheltuieli incluse in pret* -vezi detalii,

– asistenta turistica (ghid roman).

 

Intrari obiective turistice si cheltuieli incluse in pret*- detalii :

 • Templul Asakusa (Tokyo)
 • Gradinile Hmarikyu (Tokyo)
 • Plimbare vapor Tokyo
 • Telecabina Hakone(daca timpul est frumos)
 • Vapor Hakone (daca timpul este frumos)
 • Templul Hasedera (Kamakura)
 • Marele Buda (Kamakura)
 • Sanctuarul Tsurugaoka (Kamakura)
 • Expedierea si transportul bagajelor (de la Tokyo la Kyoto)
 • Muzeul Monumentului Pacii (Hiroshima)
 • Vapor Hiroshima – Myajima (dus si intors)
 • Sanctuarul Itsukushima (Hiroshima)
 • Templul Todaiji (Nara)
 • Templul Shitennoji (Osaka)
 • Castelul Nijo-jo (Kyoto)
 • Templul Kyomizudera (Kyoto)
 • Gradina si templul Ryuanji (Kyoto)
 • Pavilionul de aur (Kyoto).

– asigurare storno sau asigurare medicala, optionale, dar recomandate de agentie;

– taxa de oras,

– biletele de intrare la obiectivele turistice, altele in afara celor incluse la rubrica Intrari obiective turistice si cheltuieli incluse in pret*

– ghizi locali, ghizi muzee,

-transportul bagajelor de la Kyoto la aeroport nu este inclus (optional si cu 48 ore inainte-pret cca 20 Euro/bagaj),

-Excursii optionale;

-Bacsisul recomandat pentru soferi, ghizi, personal hotelier, (se achita la fata locului), 35 euro/pers,

– Orice alt serviciu necuprins la Servicii incluse.

– Plata avans 2000 euro/persoana la inscriere , iar diferenta cu 8 saptamani inaintea inceperii excursiei;

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru  www.totalreisen.ro

– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
-40% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 34-16 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

– Grup minim 20 persoane

– Documente necesare calatoriei: pasaport valabil.

– Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui calator sa permita intrarea/ iesirea in/pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa agentiei restituirea sumelor achitate.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional;

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

– Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personal, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza sa fie facute pe parcursul sederii.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                  

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt in cea mai mare parte pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Hakone, Hiroshima, Kamakura, Kyoto, Nara, Osaka, Tokyo

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 4****

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Circuit Japonia – Spectacolul toamnei japoneze”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia