Tel: 021 2102242 facebook-icon

Circuit Egipt- Piramide – Alexandria- Croaziera pe Nil vas 5*De Luxe ASWAN- LUXOR 10zile 2024

/Circuit Egipt- Piramide – Alexandria- Croaziera pe Nil vas 5*De Luxe ASWAN- LUXOR 10zile 2024

Circuit Egipt- Piramide – Alexandria- Croaziera pe Nil vas 5*De Luxe ASWAN- LUXOR 10zile 2024

1.835  1.700 

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

Circuit Egipt cu Croaziera pe Nil cu VAS DELUXE 5*-  10 zile Avion Demipensiune + Pensiune Completa

Cairo, Piramide, Valea Regilor, Hatchepsut,  Abu Simbel, Kom Ombo, Edfu, Esna, Barajul Aswan, Templul din Philae,  Karnak, Luxor, Alexandria, Hurghada

Circuit Egipt unic !!!

Taxele de aeroport sunt incluse in toate excursiile noastre!

total reisen

Circuit Egipt 2024

Perioada: 26.03-05.04.2024

PRET SPECIAL: 1700 persoana/sejur*

*Pret valabil pentru primii 4 turisti inscrisi!

PRET STANDARD: 1835€/ persoana/sejur

 

Ziua 0: 26.03.2024 Intalnire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni)- plecari internationale (la statuia de bronz) ora 21.45 pentru imbarcare zbor catre Cairo.

Ziua 1: 27.03.2024 Decolare din Bucuresti cursa TAROM la ora 00.45 cu sosire la Cairo la ora 02.30. Dupa efectuarea formalitatilor de viza, transfer aeroport-hotel din Cairo, capitala Egiptului si cazare hotel 4*/5*. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor.

Mic dejun. Cairo – Muntele Mokattam. Vizita Cairo: Platoul Giza, cu cele 3 Piramide, panorama deosebita asupra piramidelor si Sfinxul. Oprire pentru shopping fabrica de parfumuri, institutul si fabrica de papirusuri; apoi veti fi transferati la Muzeul de Egiptologie, cel mai vechi muzeu al Orientului Mijlociu, care adaposteste cea mai mare colectie din lume de vestigii ale vechilor faraoni.

Apoi va veti indrepta catre inima Muntelui Mokattam din sud-estul orasului Cairo, catre Manastirea St. Simon, cunoscuta si ca Biserica din Grota-cea mai mare biserica din Egipt si din Orientul Mijlociu, aflata in zona Zabaleen- Cairo. Cina si cazare hotel 4*/5*, Cairo

Circuit Egipt

Ziua 2: 28.03.2024 Mic dejun. Plecare catre “Wadi El Natrun”- vizita manastirii St. Paisius cel Mare si Macarius cel Mare – de secol IV, cu relicvele sfintilor, Manastirea El Surian– cu copacul Sf. Efraim Sirianul, cu relicvele sfantului si alte relicve, Manastirea El Baramus (mutata de catre romani) fondata de doi romani St. Maximus si St. Dometius, sec IV, care au fost elevi ai St. Macarius cel Mare. Relicvele fondatorilor St Maximus si St Dometius, St Moses Murin sunt pastrate in biserica. 

Plecare catre Alexandria. Tur de oras Alexandria cu autocarul cu oprire la Citadela Qaitbay pentru poze. Apoi continuam deplasarea cu autocarul catre Bibioteca din Alexandria – biblioteca si centru cultural aflat pe  tarmul Marii Mediterane, in Alexandria, si cunoscuta in vechime drept una din cele mai mari biblioteci din lume. Intoarcere in Cairo. Cina si cazare hotel 4*/5*, Cairo.

Ziua 3: 29.03.2024 Mic dejun. Cairo-Aswan (Barajul Aswan – Tempul Philae). Transfer hotel-aeroport. Imbarcare zbor Cairo-Aswan. Vizita Barajului Aswan – constructie monumentala in Egiptul modern. Apoi continuam cu o calatorie scurta cu barca catre Templul din Philae-  Templu dedicat lui Isis, aflat pe Insula Agilka.

Transfer pentru imbarcare pe vasul de croaziera pe Nil. Imbarcare pe vasul DELUXE 5* cu care vom face  Croaziera pe Nil. Pranz. Navigare catre insulele Elefantina pe felucca, barca traditionala egipteana. Intoarcere pe vasul de croaziera.  Dupa-amiaza optional vizita unui sat Nubian. Cina si cazare pe vas DELUXE 5*.

Circuit Egipt

 Ziua 4: 30.03.2024 Mic dejun. Croaziera pe Nil ( Kom Ombo).  Dis-de-dimineata, optional, vizita templului Abu Simbel, cu bilet de intrare inclus la Abu Simbel. Intoarcere pe vas si navigare spre Kom-Ombo cu vizita Templului Sobek – zeul cu cap de crocodil – zeu al fertilitatii si Creatorul Lumii. Intoarcere pe vas. Navigare catre Edfu. Cina si cazare pe vas DELUXE 5*.

Ziua 5: 31.03.2024 Mic dejun. Edfu-Karnak. Vizita telmplului  lui Horus – cel mai mare si mai bine pastrat dintre templele Nilului. Horus, cunoscut si ca  Haroeris, era zeul razboiului cu cap de vultur. Inapoi pe vas si vizita Esna. Continuarea navigarii catre Luxor dupa pranzul la bord.

Circuit Egipt

Dupa amiaza vizita templului Karnak, cunoscut si ca “Templul Templelor” – cel mai mare loc religios construit vreodata – numele templului in vechime Ipet – Isut inseamna”cel mai sacru loc”. Complexul de temple a fost construit  de-a lungul a mai mult de 2000 de ani de generatii intregi de faraoni. In acest complex este Sala Hipostila: apare ca o padure de piloni gigantici ce acopera  o suprafata mai mare decat intreaga catedrala Notre Dame de la Paris. Intoarcere pe vas. Cina si cazare pe vas DELUXE 5*.

Ziua 6: 01.04.2024 Mic dejun. Luxor – Hurghada (Valea Regilor – Hatshepsut).  Debarcare de pe vasul de croaziera pe Nil. Deplasare pe malul vestic al Nilului pentru vizita Valea Regilor – vizitarea a catorva morminte.

Apoi vizita templului Reginei Hatshepsut– un templu singular inchinat singurei femei faraon, ridicat in mijlocul desertului. Oprire la faimosii Colosi ai lui Mnemnon– cu statuile impunatoare de 1000 tone ale lui Amenhotep III – aceste statui colosale erau cunoscute de vechii greci pentru ca emiteau voci inspaimantatoare la apusul soarelui. Cina si cazare Hotel 5* Hurghada.

Circuit Egipt

Ziua 7: 02.04.2024 Mic dejun. Timp liber sau participare la programe optionale Plimbare cu vasul cu fund de sticla pentru admirarea coralilor si al pestilor din Marea Rosie.  Dupa amiaza optional- Bai turcesti. Cina si cazare Hotel 5*, Hurghada.

Ziua 8: 03.04.2024 Mic dejun. Plecare catre Cairo. Vizia Manasirilor St Paul & St Antony din orasul El-Zafarana. Cina si cazare hotel 4*/5*, Cairo.

Circuit Egipt

Ziua 9: 04.04.2024 Mic dejun. Biserici din Vechiul Cairo (bisericile Abu Serga, Moallaqa -Biserica care Atarna) si Sinagoga ben Ezra (cea mai veche sinagoga din Egipt). Apoi mergem catre Citadela Cairo pe dealurile Moqattam pentru privelistile deosebite asupra orasului Cairo, vizita fbrica de alabastru, Moscheea lui Muhammad Ali, construita de Muhammad Ali Pasha intre 1830 si 1848. Cina si cazare hotel 4*/5*, Cairo (de aceasta noapte de cazare veti beneficia partial datorita orarului dde zbor ).

Ziua 10. 05.04.2024 Transfer catre Aeroportul International din Cairo pentru plecare catre Bucuresti.  Imbarcare catre Romania– Zbor Cairo-Bucuresti – decolare 03.30 cursa TAROM, aterizare Bucuresti ora 07.20

Circuit Egipt 2024


 

 

– Bilet avion cursa TAROM Bucuresti-Cairo-Bucuresti ;

– Bilet avion Cairo-Aswan,

– 1 bagaj de mana/pers, dimensiuni maxime 55x 40x 20cm, max 8 kg,

– 1 bagaj de cala de max 23 kg/pers,

– taxe aeroport;

– 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel 4*/5*,Cairo,   loc in camera dubla standard in Ziua 0 – de aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor;

– 4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) Hotel 4*/5*, Cairo   loc in camera dubla standard; conform program;

– 3 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul 5* Croaziera pe Nil intre Aswan-Luxor (mic dejun +pranz+ cina),  loc in camera dubla standard;

– 2 nopti cazare cu Demipensiune (mic dejun + cina)  Hotel 5*, Hurghada  loc in camera dubla standard; conform program,

-Deplasarile din Egipt cu autocar dotat cu aer conditionat,

-Apa minerala in timpul deplasarilor cu autocarul,

– Bilete de intrare la obiectivele turistice, conform program,

– Ghid local egiptean vorbitor de limba romana,

– Asistenta turistica (ghid roman din partea agentiei noastre).

– Asigurare storno sau asigurare medicala -recomandate;

– taxa de viza Egipt circa 25 euro/persoana se achita la aeroportul din Egipt;

– Intrari la  alte muzee/situri, in afara celor specificate in program;

– Transport public in orasele vizitate;

– Programele optionale;

– Bacsisul recomandat pentru soferi, ghizi, personal hotelier, (se achita la fata locului), 55 euro/pers,

– Orice alt serviciu neinclus la Servicii incluse.

CONDITII INSCRIERE SI PLATA – Circuit EGIPT 2024 :

– AVANS 50% LA INSCRIERE,

– DIFERENTA cu 8 saptamani inainte de data de plecare in excursie;

– Plata pentru acest program implica acordul Dvs cu privire la conditiile stipulate in  CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie aflat pe site-ul nostru www.totalreisen.ro

 

CONDITII DE PENALIZARE SI RETRAGERE  :

-50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

-60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 59-45 zile de zile inaintea de data plecarii;

-80% din pretul pachetului  de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44-35 zile de zile inaintea de data plecarii;

-100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 35 zile calendaristice inaintea de data plecarii sau prin neprezentarea la program.

 

– Se vor respecta conditiile impuse de autoritatile romanesti si egiptene in ceea ce privesc masurile de protectie sanitare contra COVID 19 !

– va invitam sa consulati site-ul M.A.E. EGIPT, accesand urmatorul link https://www.mae.ro/travel-conditions/3691

*IMPORTANT!!! Va rugam sa consultati Informatiile pre-contractuale si conditiile de inscriere si participare din CONTRACTUL- CADRU de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, aflate pe site-ul nostru http://www.totalreisen.ro butoane dedicate.

– Prezentul  program constituie anexa la contractul cu calatorul,

-Grup minim 30 persoane;

-Supliment camera single: 695 euro;

– Documente necesare calatoriei: pașaport romanesc simplu sau pașaport romanesc simplu temporar- trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.

– Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba si cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare gasiti pe site-ul www.politiadefrontiera.ro;
– Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

– Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;

– In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;

– Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale, care poarta intreaga rasponsabilitate pentru organizarea si desfasurarea acestor excursii. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Total Reisen & Jagd. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;

–  Zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in tara de destinatie, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

– Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau in cazul inlocuirii unui mijloc de transport cu altul, conditii de trafic, controale vamale.

–  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective care pot interveni in timpul excursiei;

– Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 

Hotelurile sunt clasificate conform normelor interne ale fiecarei tari, dar difera fata de normele din Romania;

– Daca hotelurile sunt schimbate din motive care nu tin de agentie, vor fi inlocuite cu altele de aceeasi categorie.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

– In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;

– Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, calatorul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;                                         

Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;

– Deoarece toate tururile din program sunt pietonale, acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

*GDPR avem grija de datele Dvs personale – va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate pe site-ul nostru https://totalreisen.ro/politica-de-confidentialitate

Informatii aditionale

Pachete turistice

Grup organizat

Tara

Oras

Abu Simbel, Alexandria, Aswan, Cairo, Hurghada, Luxor

Transport

Avion

Categorie cazare

Hotel 4****, Hotel 5*****

Litoral

Extern

Oferte speciale

Vacante Exotice

2 recenzii pentru Circuit Egipt- Piramide – Alexandria- Croaziera pe Nil vas 5*De Luxe ASWAN- LUXOR 10zile 2024

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Roxana Lupescu

  A fost uaaaau… vaaai… cat de frumos a fooost!!!
  Va multumesc frumos! Raman a Dvs pe vecie!
  Roxana si Andreea

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Magdalena Basamac

  Mulțumesc din suflet pt Vacanta in Egipt și va doresc din suflet sănătate și fericire.
  Deabia aștept sa ne m ai intilnim intr o alta excursie ! 🙏🥰

 3. Mihaela Pintilescu – Total Reisen & Jagd

  Multumim si noi pentruu participare si va mai asteptam cu drag!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vacanta Paste Italia