Tel: 021 2102242 facebook-icon

Insula Ischia

/Insula Ischia

Insula Ischia

By | 2022-03-04T13:30:45+02:00 iunie 22nd, 2018|blog|0 Comments

Insula Ischia

De ce Ischia?

Insula Ischia (Insula Verde) din Marea Tireniană, în Golful Napoli, la aproximativ 35 km de localitatea Napoli.

total reisen

Principalul oras al insulei se numeste tot Ischia. Insula are origine vulcanica si este înconjurată de plaje bogate în nisip si mici golfuri. Multe dintre aceste golfuri sunt usor accesibile atât de pe uscat, cât si dinspre mare.

Aflată într-o zonă cu activitate vulcanică, insula beneficiază de însemnate resurse de ape termale, minerale si de noroi vulcanic.

In Insula Ischia sunt 7 parcuri termale inconjurate de zone verzi cu numeroase piscine cu apa termala (cel mai mare parc termal este POSEIDON cu 23 bazine cu apa termala cu diverse temperaturi ale apei).

total reisen

In unele parti ale Insulei  (in zona Sorgetto), chiar si iarna te pot imbaia in apa marii si totodata in apa termala. Temperatura apei este minunataa!

 

Grădinile La Mortella (Forio – San Francesco)

Este vorba despre un parc foarte frumos din zona Forio, proprietatea compozitorului englez Sir William Walton, care a trăit în vila de alături împreună cu soţia de origine argentiniană. Când compozitorul a ajuns pe insulă în 1946, a plantat plante tropicale şi mediteraneene minunate, unele dintre care au atins astăzi proporţii şocante. Grădinile au o vedere fascinantă asupra oraşului şi a portului din Forio.

total reisen

Castelul Aragonez (Ischia Ponte)

Castelul a fost odinoară o fortăreaţă împotriva mişcărilor flotelor inamice. Astăzi este un obiectiv turistic important, care te duce cu gândul la istoria romanilor.

total reisen

Biserica din Soccorso (Forio)

Fostă mănăstire a călugărilor Augustini…  zona şi peisajul sunt superbe! Biserica este înconjurată din trei părţi de mare…

Program Insula Ischia Septembrie 2022

total reisen

Lasa un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate*

Vacanta Paste Italia